FIX Hellas bere blonda

Bien qu’il n’a été que dans les dernières années, Viagra Générique vs Vardenafil est même appelé la pilule week-end parce que l’effet dure jusqu’à 36 heures. On a besoin d’eau avec des comprimés, ne pas utiliser d’autres médicaments ou médicaments pendant le traitement par Tadalafil, c’est un médicament qui vous redonnera confiance en vous. L’éjaculation rétrograde n’a aucune incidence sur le plaisir sexuel.

FIX Hellas bere blonda – Producător: Olympic Brewery SA, Atena, Grecia

FIX Hellas bere blonda – Stil: lager

FIX Hellas bere blonda – ABV: 5%

FIX Hellas bere blonda – Culoare: galben obişnuit ca majoritatea lager-urilor. Carbonaţie slabă spre medie. Spumă slabă ca intensitate care nu se păstrează aproape deloc, deci, fără dantelă de data asta.

FIX Hellas beree blonda – Aroma: malţ cu un aspect ierbos, uscat, vagi aspecte de fructe. Alcool destul de bine sesizabil la nas.

FIX Hellas bere blonda – Gust: Corp subţire spre mediu, textură destul de apoasă; malţ cu aspecte acrişoare şi ierboase – nu trece de media oricărui lager estic. Finish acrişor, slab ca intensitate, cu acelaşi aspect ierbos plus un aspect metalic suspect.

Grecii nu stau rău în materie de bere, giganţii industriali din nordul Europei au ajuns demult pe la ei, au şi ceva microberării pentru distracţia lor şi a turiştilor şi se poate spune că la capitolul brasare o duc destul de bine. De la Olympic Brewery SA ni se propune un produs cu state vechi, început în 1864 şi anume Fix Hellas. Eticheta mi se pare modernă, simplă şi destul de eclectică. Nu are medalii: ar fi fost culmea ca grecii să înşire cele 36 de blazoane dobândite până la ora actuală… pe chenarul rombului care încadrează numele mărcii, s-au rezumat doar la câteva dintre ele. În fine, o variantă perfidă de a te bate cu cărămida în piept. Personaje, ioc, deci distracţie mai puţină! La deschidere, berea emană anumite arome standard pentru un lager. La o examinare mai atentă se distinge în aromă un adaos alcoolic destul de forţat şi un aspect acrişor, aspect care se regăseşte şi la nivelul gustului. M-ar fi bucurat un corp mai ferm şi o textură mai puţin apoasă… altfel merge, dar nu aş putea să o recomand în mod special.

FIX Hellas bere blonda